Vanwege het laaiende succes van de BONZAI ALL STARS live-act, staat het duo Fly & Marnik op  deze editie weer op de planken met een nieuwe show. Zij zijn volledig gewijd aan de herbelevenis van de jaren ‘90 die wordt opgewekt door het horen van al de klassiekers van dit legendarische label.
 
Wereldwijd bekend en gevolgd door een leger van trouwe fans, is het deze ambitie dat hen in staat stelt om op de voornaamste festivals en feesten op te treden en telkens weer het beste van de gloriejaren door de speakers te jagen, zoals ‘Animals’ (Yves Deruyter), ‘Strange World’ (Push), ‘It’s Your DJ’ (Thunderball), ‘Energy 52’ (Café Del Mar), ‘Eternally’ (Quadran), ‘Jumpin & Pumpin’ (DJ Looney Tune), ‘Producelast’ (Trancescape), ‘Twixt’ (Plastic Boy), en nog veel meer. Samen met de BONZAI ALL STARS word je meegesleept door dit knallende retro avontuur met de ene vette retro plaat na de andere!

[button link=”http://wordpress-91236-264586.cloudwaysapps.com/event/back-to-the-90s-00s/”]BUY TICKETS[/button]